Medmänskligt stöd

Vi erbjuder konkret stöd till människor som har någon form av psykisk ohälsa. Våra stödverksamheter kompletterar det stöd som erbjuds av stat/kommun/regioner. Verksamheterna är baserade på volontärinsatser och medmänskligt stöd.

Självmordslinjen

Ring till eller chatta med Självmordslinjen om du har tankar på att ta ditt liv eller är orolig för någon. Vi finns där, vi lyssnar. Du är anonym.

Läs mer om Självmordslinjen

Livslinjen

För dig som är ung och vill chatta med en vuxen. Här kan du prata fritt om det som tynger, stort som smått. Söndag–torsdag klockan 17–24.

Läs mer om Livslinjen

Äldrelinjen

Är du äldre och känner att du behöver prata med någon? Ring Äldrelinjen på telefon 020-22 22 33, måndag till fredag 8–19 och lördag till söndag 10–16.

Läs mer om Äldrelinjen

Föräldralinjen

Föräldralinjen är till för dig som är orolig för ditt barn eller ett barn i din närhet. Ring 020-85 20 00, måndag–fredag 10–15 helgfria vardagar och 19–21 på torsdagar.

Läs mer om Föräldralinjen

Mind Forum

Här kan du prata om livet precis som det är, dela erfarenheter med andra, lära dig mer om psykisk hälsa och läsa andras berättelser. Dina ord kan vara till stöd för någon annan.

Gå till Mind Forum