Ge en gåva

Tack!

Som de flesta redan vet är jag lipsill och feg fis. Dessa två egenskaper går nog oftast hand i hand och är ganska tröttsamma.

Jag har fått ta del av svaren från undersökningen av min/vår blogg. Bara snälla ord! Jag blev så rörd att jag fällde en tår framför datorn (tre). Sen har jag tänkt på allt fint ni skrev, läst det om och om – och velat tacka. Men för en gångs skull fastnar orden. Jag blir så pinsam och sentimental att det är inte lönt att försöka.

Så jag säger såhär: tack. Tack alla fina, fantastiska läsare för att ni finns och gör mig lite mindre feg fis! Tack för era kommentarer som tröstar, peppar och stärker.

Snart kommer min bok. Jag har självklart ångrat mig. Vem vill läsa det jag har att säga? Tänk allt dumt folk kommer prata. Men varje gång de tankarna kommer då tänker jag på er. Ni gör mig modig varje dag. Det är ni som får mig att våga detta.
Tack <3

Nu blev jag ju pinig och sentimental ändå.

20120704-200451.jpg

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!

11 kommentarer till “Tack!

 1. Katarina

  Tack till dej också goa Tove. Du gör mej modigare, gladare och starkare varje dag. Är så tacksam att jag hittade till din blogg.
  Hellre full med känslor så man bubblar över än inga känslor alls. Det är inte pinigt tycker jag. Bara väldigt mänskligt.
  Jag vill läsa boken! 🙂 Den kommer bli jättebra.
  Kram <3

  Svara
 2. yasmin

  jag vill läsa den boken söta tove VÄNTAR MED SPÄNNING!!!! när kommer den ut och vart lan man köpa den? Kram på dig underbara människa!!!!

  Svara
 3. Underbara adhd

  Tove!

  Jag känner inte dig men ändå känns det som att jag känt och förstått dig väldigt länge.. Jag tycker du är fantastisk som gör detta och jag är helt övertygad om att du förtjänar varje gott ord!

  Jag har aldrig någonsin kunnat läsa klart en bok men med din ska jag göra mer än mitt allra bästa för att förhoppningsvis kunna läsa hela. Tycker du är fantastiskt stark och modig, tror att du engagerar och inspirerar många fler än mig!

  / Jojje

  Svara
 4. Tove Lundin

  Nu blev jag lipsill igen! Men så himla sant Katarina, det är väldigt mänskligt. Ganska trist vore annat egentligen.. Kram för att du påminner mig när jag behöver <3
  Underbara, coola Jasmin! Du hittar den i slutet på augusti, den kommer finnas lite här och var. Eftersom jag är så egocentrisk är det jag på framsidan 🙂 så du kommer se den!
  Jojje, detsamma! Så himla bra att du också bloggar. Vi är coola och bra människor som behöver synas! Du sprider ditt budskap så bra och jag tycker det är bra när unga killar får en bra förebild!

  Hej Micael! Det gör mig glad att du vill läsa här!

  Svara
 5. "Jessica"

  Tack vare att jag halkade in på DIN blogg så har jag efter 41 år (även om jag inte var så speciellt insatt första åren) insett vad det är jag har för ngt! Så jag riktar ett MEGA JÄTTESTORT TACK till Dig för att Du velat/vågar dela med Dig av DIN vardag och hur det kan vara att leva med ADHD samt bipolär.
  Din blogg och filmen Du är med i är verkligen GULD VÄRT att veta att man inte är själv i det här. KRAM till Dig !!

  Svara
 6. Frida

  Klart att vi vill läsa! Jag vill iaf! Har till och med skrivit in den veckan i min kalender: ”Toves bok kommer ut!” 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.