Ge en gåva

God måndagskväll

God måndagskväll kära läsare! I dag har jag jobbat som folk igen. Skrivit om typ Almedalsveckan och pangpang på Sahlgrenska sjukhuset. Saker som händer i verkliga världen.

I morgon flyr jag ut i skogen igen. Där trivs jag bäst just nu. Där får tankarna flöda fritt, utan onödiga intryck. Min fantasi behöver aldrig skämmas bland granarna.

Hur som helst tänkte jag mest säga sov gott (och godmorgon). Och bjuda på en pausbild från naturen.

20120702-224000.jpg

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!

5 kommentarer till “God måndagskväll

 1. yasmin

  hej allihopa<3 jag har ett problem ETT STORT PROBLEM! Tycker jag i alla fall …min pojkväns familj är heeeel knäppa och aaaaaaas jobbiga med vissa saker. Har börjat umgås med min pojkväns kusin jennifer som är släcktens outcast, dom pratar skit om henne hela tiden (finns andledningar till det men man kan ju faktiskt hålla lite för sig själv!) nu har det blivit som så att dom tycker inte att jag ska umgås med jennifer för att hon är inte bra för mig och inte för någon annan heller (enligt dom) så jag blir påhoppad och utskrattad och hånad av dom för att jag umgås med henne . Hon är visserligen 19 år och jag är 23 men va spelar åldern för roll?! Jag tycker hon är rolig och prata med och vi har kul tillsammans hon är min kompis liksom! Men nä det går inte för sig för dom, dom säger att jag "sänkt mig "till hennes "nivå" och börjar prata som henne och betee mig som henne och blirmer omogen när jag umgåtts med henne….och det stör dom sig på,,,,,min pojkväns syster ringde jag en dag och undra vad hon gjorde, då var hon vid havet med sin syster och sin kompis. I vanliga fall så är vi ett sånt tjejgäng där ingen ska lämnas utanför när vi hittar på något….hon sa att hon inte ens tänkt på att ringa mig och fråga om jag ville följa med för att jag "börjat prata och betee mig mig lite som jennifer" ÖÖÖÖÖÖÖÖÖ jennifer är inte så hemsk hon är inte som dom tror hon har gjort misstag förut men hon har det inte lätt! Hennes mamma är alkolist och hon får ta hand om henne och så, så självklart tär det på henne så hon gör misstag för att hon är depprimerad och lite självdestruktiv.
  Hur tänker dom igentligen?! Är jag mindre värd för att jag umgås med henne? Jag blir utfrågad varje gång om jag umgåts med henne eller hennes kompisar (fjortisarna) som dom kallar dom. Så nu har jag typ blivit lite utstött av dom bara för detta! Vad är det för familj igentligen? DOM ÄR SOM EN J_VLA SEKT!!!! man ska inte umgås med någon annan än dom typ tycker dom känns det som. Och umgås man med någon dom inte tycker om så blir man påhoppad!!!! WHAT THE F_CK!!!!!!!! dom är ju helt störda! Jag vet inte vad jag ska göra! Ska jag sluta umgås med jennifer för att skitsnacket ska ta slut och slippa dramat eller ska jag fortsätta umgås med jennifer och bli utstött och bli en OUTCAST!? Jag vet inte vad jag ska göra??? ='( det tär på mig! Känns som jag måste umgås med jennifer i hemlighet typ DET ÄR JU HEMSKT!!! Visst hon har ställt till det i släckten och sårat många men man ger inte bara upp på en person så!!! Som dom har gjort! Någon som kan hjälpa mig med hur jag ska göra? Är tacksam om jag får svar från flera personer så jag kan se hur alla tycker och sen bestämma mig för vad jag ska göra. HJÄLP ='( ! Mvh yasmin

  Svara
  • Tove Lundin

   Stackare Yasmin! Jag tycker du ska fortsätta hänga med den tjejen och skita i vad andra säger, om du gillar henne och hon får dig att må bra. Kanske någon annan har andra bra svar eller pepp! Stå på dig!!

   Svara
 2. yasmin

  så här känner jag just nu (mina ord) Yasmin Borgede
  im breaking free from the chains of other humanbeings judges and there perseption of what others are worth!!!!!!!!!!! Ill be flying like a dove and taking a shit on the heads of the narrowminded !!!!

  Svara
 3. Katarina

  Håller med Tove.
  Gör det som känns rätt för dej Yasmin. Ingen annan än man själv vet vad som är rätt för en.
  Jag har lagt alldeles för många år på att rätta in mej i ledet och göra det som andra tycker jag borde göra.
  Har inte gjort mej mer hel eller lyckligare.
  Utan de gånger jag mått som allra bäst är när jag slagit mej fri och dragit iväg åt det håll mitt hjärta pekat åt.
  Stå på dej.
  Kram <3

  Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.