Slapp påsk!

– Till exempel så här kan man ligga!

 

Trevlig skärtorsdag, kära läsare! Låt detta bli en påsk där vi vilar upp oss ordentligt.

Det där med att vila upp sig är något jag tagit till en ny dimension – jag behöver vila upp mig efter att ha skalat en apelsin. “Helt normalt” säger läkare och barnmorska, och jag känner att man får passa på när något är normalt, för en gångs skull. Så jag vilar!

Är man lite osäker på hur man gör när man vilar upp sig kan man alltid fråga en katt (om man har en tillgänglig). Katter är experter på det där. De liksom skiter i om de inte har gjort något på hela dagen, de vilar ändå. Och med att “göra något” räknas saker som att klösa på en dörrmatta, jaga en kula och sitta i en låda in.

Somliga tror att människan är smartare än djuren, hahaha säger jag bara. Kanske vi kommer ikapp om sådär en tusen år, men tills dess gör vi nog bäst i att försöka härma våra små kompisar bäst vi kan.

Glad påsk!

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!