Ångestloppet 2013

Nu har jag äntligen återhämtat mig så pass att jag kan dela med mig utav gårdagens lopp. Trots stora förberedelser i form utav att äta glassbåtar och stretcha kom jag, hör och häpna, inte etta! Man skulle kunna säga att jag kom typ sist, fast jag startade först. Min specialgångstil fungerade alltså sådär.

Men efter 200 meter såg jag äntligen mållinjen och fick nya oanade krafter.

Där var det festligheter med blåbärssoppa och livemusik. Och självklart fick jag ett diplom! Men bäst med årets Ångestlopp var de roliga människor jag träffade. Som Pebbles som både har skrivit en bok om psykisk ohälsa och dessutom recenserar andras. Mer om detta, bland annat en lista på hennes favvo ”psykböcker” hittar ni här. Och Tyra, som med sitt nya konstprojekt ”Tyra är tjej-hyper”. En reaktion på att hon under sin adhd-utredning fick höra att adhd-tjejer, till skillnad från killar inte ”klättrar på väggarna”, de kan göra annat – som att pyssla. Nu ska Tyra göra 5000 örhängen som hon delar ut. Jag fick ett par med blommor och lila! Här hittar ni mer om henne.

Trevlig söndag, kära läsare!

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!

5 kommentarer till “Ångestloppet 2013

 1. Tyra!

  WOHHOOOOOOO! Det var kul att springa ångestloppet! Det här örhänges projektet, jag vet inte riktigt exakt hur jag tänker med 5000 örhängen men asså ändå. Det blir bra!

  Svara
 2. http://mariellejohnsson.wordpress.com

  Åh det är så mycket som jag missat känns det som! Riksmöte för Balans i Stockholm, en föreläsning i Gävle med Katarina Grim och så det här ångestloppet.
  Jaja, det kommer väl ett år till sen 🙂
  Grattis till placeringen 😉
  Kram!

  Svara
  • Tove Lundin

   Klart det blir bra, Tyra! Kul att se dig och tack för örhängena 🙂

   Tack Marielle 🙂 Jag är mycket stolt och glad, kanske du är med nästa år! Kram
   Tack Peter! 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *