Händer på Kulturhuset

För den som är intresserad av psykisk ohälsa, och har tid och möjlighet att ta sig till Kulturhuset i Stockholm. Här kommer två heta tips.

På fredag har (H)järnkoll manifestation, med tema “Kan du prata om allt?”. Ambassadörer  kommer stå på scen och berätta sina historier, efteråt finns möjlighet för alla (anhörig som likasinnad) att ställa frågor. Skådespelare Melinda Kinnaman ger 15 minuter från föreställningen “Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva”. Efter ska hon och jag ha ett samtal på scen. Därefter blir det panelsamtal med diverse kändisar.

Gratis inträde!

På lördag är det Ungtjej mässan. För tjejer 13 år och uppåt. Där kommer finnas massor av aktiviteter. Bland annat sitter jag där och informerar om psykisk ohälsa. Dessutom kändisar, magdans, cheerleading (har alltid velat pröva), armbrytning mm..

Gratis inträde!

 

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!