Dagens nyhet!

Glädjeämnen

I dag skriver jag en text om hur man får fastare rumpa till i sommar, en märklig men välbehövlig kontrast till allt det tunga (och nödvändig för mitt levebröd).

Ska inte gå in på vidare detaljer om detta, vi har nog med svårigheter som det är och när det gäller min egen bakdel är det inga problem – jag ser den ändå aldrig!

Tänkte istället berätta lite om det andra jag håller på med, min bok. Min idé är superunik och superenkel: jag samlar all info för oss psykon, omvandlar det till svenska och paketerar det snyggt (med mig på omslaget). Självklart delar jag med mig även här för den som inte vill ha mig stirrandes i bokhyllan. Just nu jobbar jag med info om var man vänder sig när man fastnat. Typ vården, hjälplinjer med mera. Bland annat så här ligger det till:

Om man inte har jobb och är ett psyko går man till Arbetsförmedlingen och säger det, så kan de fixa det för de har fått pengar från staten.

Den informationen finns på deras hemsida och man kan läsa den i en lång text utan punkter och med många svåra ord så som utvecklingsanställning, arbetsmarknadspolitiskt och utvecklingsinsatser.

Det, mina damer och herrar var dagens stora nyhet! Hade någon sagt det till mig för två år sedan hade det besparat staten en del pengar som jag kunnat betala i skatt istället för att stressas sönder av papper från en hel regnskog.

Oj vad jag brusade upp! Kompenserar med en glad bild så blir det plus minus noll!

<3

För den som vill/behöver är det Ångest-lopp i Götbacken i morgon klockan 14!

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!

6 kommentarer till “Dagens nyhet!

 1. Barbro

  Jaså, så nu kan jag få expert-tips på snygg rumpa? Mottages tacksamt 🙂
  Tänk så mångsidiga vi onormal-skadade är…haha

  Svara
 2. http://annicapingo.blogspot.com

  Visst är det så tydligt egentligen att man har rätt till det där, men tyvärr har inte ens arbetsförmedlingen själva fattat att det är så.
  Jättebra initiativ detta med din bok förresten! Hejja dej!

  Svara
 3. Katarina

  Så känner jag med.
  Är tack vare dej Tove som jag kunnat informera arbetsförmedlingen vad de kan göra för mej.
  Upp och nervända världen.

  Svara
 4. Tove Lundin

  Verkligen upp och nervända världen!
  Ju mer jag läser på och funderar desto argare blir jag – hur blev det såhär?
  Vad glad jag blir som kan hjälpa till 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *