Mind vinner Stenbeckspriset för Årets kampanj 2023

Vi är glada och stolta över att dela med oss att vi tilldelats det prestigefyllda Stenbeckpriset för vår kampanj “Varje samtal räknas” som syftar till att bryta stigmat kring psykisk ohälsa och att lyfta samtalets betydelse.

Detta hade inte varit möjligt utan stjärnorna på Pool kommunikationsbyrå eller våra samarbetande företag. Det är verkligen ett fantastiskt engagemang ifrån företag och allmänhet som är villiga att lyfta frågan och samla in pengar så att vi kan ta emot fler samtal i våra stödlinjer. Vi har varit lyckligt lottade att kunna få med oss Apotek HjärtatICA GruppenMestergruppen och Friskis&Svettis.

Ett stort tack också till Minds fantastiska ambassadörer och engagerade följare som hjälper oss att sprida budskapet och öka engagemanget för våra viktiga frågor. Det är med dessa gemensamma krafter man startar en folkrörelse!

Sist men inte minst – de verkliga hjältarna – Minds volontärer som på ideell basis förra året tog emot 90 000 samtal i våra stödlinjer. Tillsammans gör vi skillnad! Varje samtal räknas.