Ge en gåva

Ord inuti

En bok med kraften att hjälpa människor att berätta hur de mår – som är viktig nog att vilja köpa, och fin nog att ha framme.

Boken Ord Inuti är ett bidrag till det svenska språket. Med 150 nya ord för känslor. Se den som ett lexikon eller en ordlista. Kanske till och med en självhjälpsbok. För oss är den början på ett viktigt samtal.

Till beställningsformuläret

Om boken

Vårt språk växte fram i en tid då det var viktigare att överleva än att känna efter. Därför saknar vi fortfarande ord för att beskriva vårt mående. Ord vi behöver om vi ska lyssna till forskning om psykisk hälsa, som säger att vi mår bättre av att prata.

Idag tar 1 500 människor i Sverige sitt liv varje år. Vårt mål är att den siffran ska bli noll. Att ingen ska sakna någon att prata med. Att ingen ska känna sig sviken av språket.

Boken är en gåva som ger oss möjlighet att sätta ord på våra känslor.

Beställ ditt exemplar redan idag!

Boken kostar 249 kr inklusive frakt. Allt överskott går till vår verksamhet. En gåva som gör det möjligt för oss att utbilda fler volontärer, svara på fler samtal och rädda fler liv. En gåva som ger fler människor möjligheten att berätta hur de mår för någon som lyssnar. Vi skickar din beställning inom fem vardagar.

Har du frågor, önskar beställa en större upplaga eller betala via faktura, mejla till givarservice@mind.se, så ska vi hjälpa dig på bästa sätt.

Beställ Ord Inuti

    Alla priser är inklusive frakt
  • Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.