En mänskligare arbetsplats

Hur skapar vi en gemensam företagskultur som främjar psykiskt välmående? Välkommen till Minds frukostklubb för ett samtal med Spotify och Länsförsäkringar om hur de skapar värde genom att satsa på psykisk hälsa.

Minds frukostklubb

Minds frukostklubb ger våra partners ett tillfälle till samtal och inspiration om hur vi tillsammans kan skapa värde, medarbetarengagemang och förändring i och genom våra olika organisationer. Mind vill främja en kultur som tillåter oss att vara människor och ge varandra det stöd vi behöver för att nå vår fulla potential och må bra.

En mänskligare arbetsplats

I vår frukostklubb den 19 november utforskar vi hur vi kan skapa en företagskultur som främjar psykiskt välmående. Frukostmingel med kaffe och smörgås med start kl. 8. Samtalet inleds kl. 8.30 och avslutas kl. 9.15.

Välkommen till Minds lokaler på Karlavägen 108 (plan 5) i Stockholm.

Seminariet är kostnadsfritt och det är först till kvarn som gäller.

Medverkande

  • Kristina Ström Olsson, Head of Policy and Public Affairs, Hälsostrateg, Länsförsäkringar: Hälsosamma arbetsplatser – vår vision.
  • Linn Caldas, Global Belonging Program Lead – Health & Wellbeing, Spotify: Heart & Soul – Spotifys svar på att främja psykisk hälsa på arbetsplatsen.
  • Karin Schulz, generalsekreterare Mind, moderator.

Anmäl dig här

Anmäl dig senast 15/11 och ta gärna med dig en vän eller kollega.

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.