Ge en gåva

Var bär detta hän?

Vad är nu detta?

Justja, jag skulle berätta en annan sak. Obs! Detta är enbart skryt.

I går sydde jag igen ett hål i fickan, postade ett brev, hämtade ut ett paket och en sladd till mobilen. Jag städade och slängde glas (okej – här hjälpte pojkvännen till).

Dessutom lämnade jag in skorna till skomakaren och svarade på alla mejl och sms.

Bokade dessutom in ett möte på måndag morgon och lade in alla inbokade saker i mobilen.

Snart bakar jag väl cup cakes, målar om möbler, visar mina nymålade naglar, senaste inköp och ”dagens outfit”.. Kanske lägger jag in en video, där jag berättar vad jag ska göra med alla mina hääärliga vänner på stan också.

Var bär detta hän?

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!

5 kommentarer till “Var bär detta hän?

 1. Frida

  Jag har tvättat två maskiner idag! 😀 Och vikt tvätten som hängt på ”tork” ett bra tag. Jag ska snart äta lunch. Sedan planerar jag att städa. Och jag tror faktiskt att det kommer att lyckas! Rejält uppsving från gårdagen då jag gjorde ingenting, kokade över kvällsmaten två gånger och sedan brände tungan på den och till sist INTE tog mig iväg på en fest som jag hade sett fram emot. Jag gillar den här dagen betydligt bättre!

  Svara
 2. Tove Lundin

  Wow Frida! Du är ju bäst – till och med lunch! 😀
  När jag läste det där om att ”lyckas med att inte ta sig iväg till en fest man sett fram emot” kände jag verkligen igen mig. Trodde jag var ensam om detta i hela världen, det händer så ofta (typ hela tiden) och är sån sorg i mitt liv. Och det gör mig så förbannad när man ”måste” sitta hemma när alla andra har så kul. Och hur förklarar man det? Kan inte ens förklara för mig själv!
  Du har rätt! I dag är en bra dag – jag ska komma iväg på den där festen jag sett fram emot!

  Svara
 3. Lisa

  du skulle inte kunna skriva vad du tar för mediciner för att göra livet lättare leva … skulle vara intressant om du delad med dig av den biten också

  Tack

  Svara
 4. Frida

  Jo det blev faktiskt lunch, och en tredje tvätt (vad skulle jag ta mig till utan egen tvättmaskin?), men städningen uteblev. Nåja. Alla små framsteg är bra!
  Ja det gör lite ont i hjärtat att se sig själv inte komma iväg, och det har blivit mer och mer de senaste åren (kanske i takt med att övriga krav ökat?) och det gör ont eftersom att jag inte känner att det är ”jag” att sitta hemma istället för att träffa en massa trevliga människor. Och att få dem att förstå att det inte är DEM jag dissar är verkligen inte lätt…
  Hoppas att du kom iväg på din fest och att den blev riktigt rolig! 🙂

  Svara
 5. Tove Lundin

  Hej Lisa!
  Jag äter antileptika mot bipolär, i små doser. Det verkar stämningsstabiliserande och jag tror att det hjälper mig i vardagen.
  Tyvärr har jag inte så stor koll på mediciner, försöker läsa på och lära mig mer, kanske för att ta beslut i framtiden – och då ska jag dela med mig mera!
  Hoppas du fick svar, fråga gärna mer om det är något mer du undrar över!

  Tycker det låter helt fantastiskt bra jobbat Frida! Egen tvättmaskin – vilken lyx! Då kan man bara slå på den igen när man glömt tvätten i och den blivit sur, och igen, och igen 🙂
  Har också blivit sämre på att komma iväg till fester på senare år, det är verkligen inte jag – tvärt om! Kom iväg i går, sent och inte helt smärtfritt – men kul blev det!

  Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.