Lästips

Tvenne saker vill jag dela med mig av till er i dag.

1. I denna veckas Hemmets Journal är det en intervju med mig. Hej och välkomna ni som må ha hittat hit efter att ha läst om mig där!

2. Torolf, som jag skrivit om tidigare fick rätt i Förvaltningsrätten. Han ska få köra tåg ”trots” sin asperger. Fast, nähä, tyckte Transportstyrelsen och överklagade till Högsta domstolen. Vi får alltså fortsätta hålla våra tummar.

Min granne var på besök under Idrottsgalan. Någonstans mitt under underhållningen fick han nog och sprang ut i köket. Det blev för pinsamt.

– Neeeeej! Skrek han denna två meter långa hundrakilos karl och gömde sig.

Ni kanske vet känslan, när någon snärjer in sig mer och mer och det är så pinsamt att man vill blunda och hålla för öronen. Kanske säga ”Bingo, bingo, bingo” samtidigt. Jag tycker den är ganska kul. I lagom dos. Den som känner för lite pinsam-rysningar kan med fördel lyssna på Transportstyrelsens läkares argument i Studio Ett. För precis så upplevde jag det.

Hur som helst domarna kommer ha betydelse för oss med liknande diagnoser: Heja alla Torolf och Riot!

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!