Justin Bieber, New York, Tzatziki och Kalops

Hela gänget!

Låt inte rubriken skrämma – jag har inte gått och bilvit galen (älskar att skriva det här). Jag har varit på möte med Vårdguiden och de andra bloggarna, Diabetes-Jenny, Mamma-Maria och coola Social ångest-Petra.

Där fick jag veta att man får fler läsare genom att ha rätt ord i rubriken, då hittar fler hit genom sökmotorer som Google. Men jag kanske tog i för mycket..

Välkomna alla som vill läsa om kalops – hoppas ni inte blir alltför besvikna, jag kan knappt koka ägg. Hittade däremot ett bra recept här. Smaklig måltid!

Till er andra, redan trogna läsare vill jag säga: berätta gärna om min/vår blogg för någon du känner, ju fler desto roligare (=galnare).

Glada nyheter är att besöksantalet stiger för varje dag. Vi blir bara fler och fler, och kanske en dag så pass många att vi faktiskt tar över världen (jag måste alltid överdriva).

Riot!

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!