Hämnden är ljuv

Okej, svara ärligt: syns det lilla meddelandet längst ner i högerhörnet?

Jag har kämpat med ett litet företag. Det är kul, läskigt, spännande och fördjävligt. Ska inte prata skit om statliga myndigheter på denna blogg. Men det finns de som gillar att slösa på regnskogen. Och de finns de som skickar kompletteringar på hundra sidor till en adress man hade för åtta år sedan. Och avslag på en sida till den rätta adressen, eftersom de inte fått in kompletteringarna som legat och skräpat någonstans i Uppsala.

Därför måste man börja om från början. Inklusive ångestattacker. Jag fyllde i extra många papper den här gången, de verkar ju gilla det.

Lämnade ett litet, mindre politiskt korrekt, meddelande i nedersta högerhörnet också. Det gick av bara farten. Hoppas det inte syns så mycket.

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!

7 kommentarer till “Hämnden är ljuv

 1. Malin Bergendal

  Haha, jag såg det men läste fel: ”love you” … Tänk om Myndigheten också gör det? Usch, sånt där. För 20 år sen provade jag på att ha företag. Fick tillbaka min första deklaration (ifylld med vånda och gissningar) med ett vänligt brev om att Skatteverket hade gjort om och gjort rätt, så jag kunde göra lite avdrag som jag inte visste existerade …

  Svara
 2. Tove Lundin

  Haha! Det hade kanske varit bättre 🙂
  Ja, man ska nog kolla noga i hörnen, man vet aldrig..
  Det låter ju helt underbart! Tänk om de kunde vara så i dag.. Då skulle jag skriva ”I love you” stort på kuvertet varje gång!

  Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *