Gästbloggare

Egentligen skulle här ha varit en pausfågel. Men den åt jag upp.

Kära läsare, i dag gästbloggar jag, Marilyn Grace Glipan Lundin.

Tove, som ni ser i bakgrunden, är helt slut. Hon har varit på kurs. Tove ska bli ambassadör för Hjärnkoll. I två hela dagar har hon varit på kurs. Från morgon till kväll.

Själv har jag legat på linneskåpet i fem timmar. Sen har jag ätit och druckit vatten (ur Toves dricksglas, säg inget). Så har jag suttit på en pärm under skrivbordet, på ett papper i hallen och lekt lite med ett örhänge.

Om ni undrar varför jag heter Glipan är det för att jag har en så liten underläpp. När jag tittar upp blir det en liten glipa i min mun. Den räcker liksom inte hela vägen. Det, säger Tove, är för att jag är en inavlad bondkatt. Hon säger att det är därför jag stannat i växten också. Jag heter Grace eftersom jag kan hoppa utan att ha ner Toves vaser (dem behöver hon själv när hon ska avreagera sig).

Tove hälsar att hon mår, efter omständigheterna bra. Men att ha träffat arton likadana på en och samma gång blev lite för mycket. Hon har lite svårt med intryck och måste vila upp sig. Dessutom blev det känslomässigt att berätta sin historia. Därför blev det svårt att blogga i dag.

I morgon är hon tillbaka!

Mjao och Kram <3

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!