Bloggar

Här hittar du våra bloggare. Bloggarna handlar om livet, psykisk hälsa och lite allt möjligt som hör livet till. Vi hoppas att bloggarna ger dig insikt i hur lika eller olika livet kan vara, mod att eventuellt söka hjälp och stöd att orka kämpa vidare.

Profilbild

Herdis Molinder

Jag är en dam på 94 år som lever själv i min lägenhet i Stockholms innerstad, och är omgiven av min stora fina familj som består av fyra barn, många barnbarn och barnbarnsbarn.

Profilbild

Marie Tillman

Jag heter Marie Tillman och är serietecknare och illustratör. Mina serier och teckningar är en mix av absurda samtal, mörka tankar och svart humor, och är oftast baserade på mina låga tankar om mig själv eller min skeva relation till andra. I höst kommer min första längre seriebok ut på Syster förlag som är baserad på egna upplevelser av hur det var att växa upp med en mamma som hade bipolär sjukdom och alkoholproblem. 

Profilbild

Mind Unga

Vi är Mind Unga: redaktionen bakom Instagramkontot @mind.unga och Tiktokkontot med samma namn. På vår blogg delar vi med oss av personliga texter om våra liv – i en tid när den psykiska ohälsan hos oss unga är en av vår tids största utmaningar.

Profilbild

Mona Noreklint

Jag är född 1951 - på hösten - mor till två, dotter, farmor, mormor, skild och omgift, byggnadsarkitekt, fd psykiatripatient med psykos och ensamhet som ’specialitet’, föreläsare, politiker, seniorambassadör i Hjärnkoll, konst- natur- morgonsommarbad- och matälskare.

Profilbild

Tove Lundin

Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!