Tack för att du vill veta mer om Mind och gåvor!

Mind är en av Sveriges främsta ideella organisationer som arbetar för psykisk hälsa. Det gör vi dels genom våra olika stödlinjer, dels genom att driva opinionsarbete och sprida kunskap.

Ge en gåva till Mind och rädda liv

Minds stödlinjer

Vi stödjer människor som har tankar på självmord. Vi driver Självmordslinjen, på telefon 90101, mejl och chatt dygnet runt, för personer som inte längre orkar leva och deras närstående.
Vi stödjer äldre vuxna som mår psykiskt dåligt. Vi driver Äldrelinjen, en stödlinje för äldre som behöver någon att prata med.
Vi stödjer unga som behöver någon att prata med. Vi driver Livslinjen, en stödlinje där personer mellan 16 och 25 kan prata med en vuxen om saker i livet som känns jobbiga. Stort som smått.
Vi stödjer föräldrar som är oroliga för sina barn. Vi driver Föräldralinjen, en stödlinje för vuxna som är oroliga för barn i sin närhet och vill ha någon att prata med.
Vi skapar forum där personer som mår dåligt kan stödja varandra. Vi driver Mind Forum, ett diskussionsforum på nätet där du kan prata om livet precis som det är.

Din gåva behövs

Varje dag kontaktar hundratals människor Minds stödlinjer via telefon eller chatt. Med ditt stöd kan vi finnas där för dem som behöver oss alla dagar i veckan, alla timmar på dygnet.

Dina gåvor går fram

Vi förvaltar dina gåvor och våra insamlade medel på ett ansvarsfullt och effektivt sätt. Vi granskas av Svensk Insamlingskontroll och är medlem i Giva Sverige.

Ge en gåva till Mind och rädda liv

 

Insamlingspolicy för säker och etisk insamling – Mind