Ge en gåva

Bli Stödföretag och bidra till Minds arbete för psykisk hälsa

Genom att ge en gåva till Mind blir du och ditt företag en aktiv del i kampen att förebygga psykisk ohälsa och förhindra självmord. Som Stödföretag till Mind får ni tillgång till digitalt material så att ni kan visa ert engagemang både internt och externt under ett år.

Det här gör vi för din gåva

Mind tar emot 37 000 samtal varje år från personer med tankar på att ta sitt liv, ensamma äldre och oroliga föräldrar.

Dessutom sprider vi kunskap och psykisk ohälsa.

Tillsammans ger vi människor kraft att leva.

Samarbeten för etisk och säker gåvohantering

Stödföretag 2020

Som Stödföretag kan ni välja mellan olika paket som visar ert engagemang i arbetet mot psykisk ohälsa. Paketet gäller ett år och ni får tillgång till materialet direkt efter beställning. Välj mellan att ge från 10 000 kr, från 20 000 kr eller från 50 000 kr till Minds verksamhet. Kontakta oss på [email protected] om ni har önskemål om andra belopp som överstiger dessa.

Som tack erbjuder vi er:

  • Regelbunden information om psykisk hälsa och om Minds arbete
  • Ett digitalt paket med diplom, mailsignatur, delningsbild för sociala medier samt banner som visar att ni är ett Stödföretag under aktuellt år
  • Synas på denna sida (utan logotyp) som Stödföretag med länk till er hemsida
  • För stora paketet erbjuds ni dessutom presentation (max en timme) av Mind på ert företag under avtalets första år i någon av orterna där Mind har verksamhet (Stockholm, Malmö, Göteborg, Umeå och Halmstad)

Med materialet visar ni ert stöd för Mind samtidigt som ni sprider budskapet vidare till kunder, leverantörer och medarbetare.

Materialet är avsett för digitalt bruk och får bara användas i digitala kanaler (ej köpt media, ej tryck).

 

 

 

från 10 000 kr

Bli Stödföretag under 2020 från 10 000 kr. Du laddar ner det digitala paketet efter fullgjord beställning.

Beställ här

från 20 000 kr

Bli Stödföretag under 2020 från 20 000 kr. Du laddar ner det digitala paketet efter fullgjord beställning.

Beställ här

från 50 000 kr

Bli Stödföretag under 2020 från 50 000 kr. Du laddar ner det digitala paketet efter fullgjord beställning.

Beställ här

Stort tack till våra Stödföretag 2020

Kontaktinformation

Vill du veta mer om företagsgivande och hur Mind arbetar? Kontakta oss på [email protected] och följ oss gärna på LinkedIn eller Facebook.

Dataskydd

Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Frågor och svar om företagsgåvor

Kan vi använda Minds logga?
Minds logotyp och märken får endast användas i för samarbetet/donationen angiven omfattning och ändamål. Minds logotyp får inte användas utan tillstånd från Mind. Kontakta oss gärna om ni vill göra mer omfattande kampanjer eller samarbeten på [email protected]
Hur lång leveranstid är det?
Vi levererar inom fem arbetsdagar. Sista dag för beställning av fysiska produkter är 17/12 för leverans innan jul. Digitala produkter kan vi leverera fram till 21/12.
Hur betalar jag för min julgåva?
Du kan betala via kort eller beställa betalningsunderlag genom att maila till [email protected], eller ring 08-347065, så ordnar vi det till dig.
Hur använder ni gåvorna?
Er gåva går till vår verksamhet som omfattas av nedanstående ändamål.
  • Vi driver stödverksamheterna Självmordslinjen, Föräldralinjen, Äldrelinjen och Mind Forum dit hundratals personer vänder sig varje dag och pratar med Minds utbildade volontärer för att få stöd och finna hopp i tillvaron. Det är sammanlagt 25 000 samtal om året.
  • Vi sprider kunskap om psykisk hälsa för att minska skam och stigma och förebygga ohälsa.
  • Vi påverkar och bildar opinion i samhällsfrågor för att främja psykisk hälsa och bidrar till att de som drabbas också får det stöd de behöver.
Har ni 90-konto?
Ja, Mind (org.nr. 802002-7291) har 90-konto (PG 900853-3 och BG 900-8533) och är medlem i Frivilligorganisationernas Insamlingsråd, FRII. Vårt arbete kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Läs mer på www.frii.se och www.insamlingskontroll.se. Detta är en garanti för att din gåva används så effektivt och ansvarsfullt som möjligt.