Ge en företagsgåva eller samarbeta med Mind - en klok investering
Ge en gåva

Inga missade samtal

Självmordslinjen är öppen dygnet runt varje dag för den som behöver någon att prata med. Men trycket är högt och vi saknar resurser att svara alla som ringer. 8 av 10 samtal till Självmordslinjen kommer inte fram. Därför behöver vi stöd från dig och ditt företag.

Tillsammans jobbar vi för inga missade samtal. Skänk en företagsgåva här nedan.

Ge företagsgåva

  • Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Samarbeten för etisk och säker gåvoinsamling

Flera former av företagsgivande

Du och ditt företag kan bidra till Minds arbete på flera olika sätt:

Är du ute efter ett mer formaliserat, längre samarbete? Läs mer på vår sida om partnerskap.

Du kan även läsa mer om våra existerande samarbeten.

 

Företagsgåvor

Om du och ditt företag vill ge en gåva till Mind kan ni sätta in valfri summa på pg 900853-3 eller mejla till [email protected] för att få ett inbetalningskort skickat till er fakturaadress. Vill ni skänka större summor eller vill ha en personlig kontakt, hör av er till Karin Schulz, generalsekreterare, e-post [email protected] eller telefon 073-501 80 33.

 

Pro bono-tjänster

Vi tar gärna emot tjänster som stärker Mind och vårt arbete. Hör av er till Karin Schulz, generalsekreterare, e-post [email protected] eller telefon 073-501 80 33.

 

Rabatterade produkter och tjänster

Särskilt glada blir vi över produkter och tjänster som ger mervärde våra volontärer. Vi uppskattar alla rabatterade priser vi kan få – alla kronor vi sparar in kan vi omvandla till medmänskliga samtal i våra stödverksamheter. Hör av er till Karin Schulz, generalsekreterare, e-post [email protected] eller telefon 073-501 80 33.