Startsida Mind Minds logotyp i orange.

Årets gåva är Ord Inuti

framsida-med-kassett

Tjuvkika på boken (bläddringsbar pdf, öppnas i nytt fönster)

Om boken

Vårt språk växte fram i en tid då det var viktigare att överleva än att känna efter. Därför saknar vi fortfarande ord för att beskriva vårt mående. Ord vi behöver om vi ska lyssna till forskning om psykisk hälsa, som säger att vi mår bättre av att prata.

Boken Ord Inuti är ett bidrag till det svenska språket. Med 150 nya ord för känslor. Se den som ett lexikon eller en ordlista. Kanske till och med en självhjälpsbok. För oss är den början på ett viktigt samtal.

Idag tar 1500 människor i Sverige sitt liv varje år. Vårt mål är att den siffran ska bli noll. Att ingen ska sakna någon att prata med. Att ingen ska känna sig sviken av språket.

Årets gåva ger oss möjlighet att sätta ord på våra känslor.

Beställ ditt exemplar redan idag

Boken kostar 299 kr + frakt och varje sålt exemplar innebär en gåva till vår verksamhet. En gåva som gör det möjligt för oss att utbilda fler volontärer, svara på fler samtal och rädda fler liv. En gåva som ger fler människor möjligheten att berätta hur de mår för någon som lyssnar.

Beställ boken via Mind shoppen.

Har du frågor, önskar beställa en större upplaga eller betala via faktura, mejla till givarservice@mind.se, så ska vi hjälpa dig på bästa sätt.