Ge en gåva

Lilla julpaketet 5 000 kr

 

Er gåva på 5 000 kr motsvarar 25 samtal i någon av våra stödlinjer. Ditt företag kan rädda liv.

Ni laddar ner det digitala materialet på tacksidan eller via bekräftelsemailet. Samtidigt skickar vi diplom, affisch och julkort med posten. Sprid och dela till medarbetare, kunder, följare och leverantörer. Sprid ert engagemang internt och för omvärlden i jul – och uppmuntra andra att också engagera sig.

Detta får ni som tack

  • 10 st tryckta julkort
  • Digitalt julkort
  • Pdf-affisch ”10 råd till dig som mår psykiskt dåligt”
  • Diplom
  • Facebook-bild och Instagram-bild
  • Kampanjknapp
  • Minds nyhetsbrev.

 

Vi ger 5 000 kr och får Lilla julpaketet

Kontaktinformation

Vill du veta mer om företagsgivande och hur Mind arbetar? Ring oss på 08-347065 eller mejla foretag@mind.se. Följ oss gärna på LinkedIn eller Facebook.

Dataskydd

Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Frågor och svar om företagsgåvor

Kan vi använda Minds logga?
Minds logotyp och märken får endast användas i för samarbetet/donationen angiven omfattning och ändamål. Minds logotyp får inte användas utan tillstånd från Mind. Kontakta oss gärna om ni vill göra mer omfattande kampanjer eller samarbeten på foretag@mind.se.
Hur lång leveranstid är det?
Vi levererar inom fem arbetsdagar. Sista dag för beställning av fysiska produkter är 17/12 för leverans innan jul. Digitala produkter kan vi leverera fram till 21/12.
Hur betalar jag för min julgåva?
Du kan betala via kort eller beställa betalningsunderlag genom att maila till foretag@mind.se, eller ring 08-347065, så ordnar vi det till dig.
Hur använder ni gåvorna?
Er gåva går till vår verksamhet som omfattas av nedanstående ändamål.
  • Vi driver stödverksamheterna Självmordslinjen, Föräldralinjen, Äldrelinjen och Mind Forum dit hundratals personer vänder sig varje dag och pratar med Minds utbildade volontärer för att få stöd och finna hopp i tillvaron. Det är sammanlagt 25 000 samtal om året.
  • Vi sprider kunskap om psykisk hälsa för att minska skam och stigma och förebygga ohälsa.
  • Vi påverkar och bildar opinion i samhällsfrågor för att främja psykisk hälsa och bidrar till att de som drabbas också får det stöd de behöver.
Har ni 90-konto?
Ja, Mind (org.nr. 802002-7291) har 90-konto (PG 900853-3 och BG 900-8533) och är medlem i Frivilligorganisationernas Insamlingsråd, FRII. Vårt arbete kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Läs mer på www.frii.se och www.insamlingskontroll.se. Detta är en garanti för att din gåva används så effektivt och ansvarsfullt som möjligt.

Samarbeten för etisk och säker gåvohantering