Ingen ska behöva känna sig trasig

I år kommer Minds stödlinjer ta emot närmare 100 000 samtal, men behovet är långt större än så och många samtal förblir tyvärr obesvarade. Genom att köpa våra julpaket kan vi finnas här för fler. För varje samtal räknas.

Till paketen

Under jul och nyår har många en bild av att allt är perfekt. Ofta är det tvärtom. För många blir upplevelsen av ensamhet och ångest extra stark och tung att bära.

Genom att köpa Minds julpaket gör ditt företag en ovärderlig insats för att lindra smärta, skänka hopp och rädda liv. Paketen innehåller material som tydligt visar ert engagemang för människor som kämpar med psykisk ohälsa. Men viktigast av allt, ert stöd bidrar till fler medmänskliga samtal.

Julgåva

Er gåva på valfritt belopp gör det möjligt för oss att ta emot fler samtal i våra stödlinjer. Hit ringer människor i behov av medmänskligt stöd, helt utan kostnad tack vare gåvor som denna. Ert material, som sprider och visar ert engagemang, får ni tillgång till direkt efter er gåva har skänkts.

Lilla julpaketet

Er gåva om 5 000 kr gör det möjligt för oss att ta emot hela 20 samtal i någon av våra stödlinjer.

  • Digitalt diplom
  • Spridningsmaterial för sociala kanaler
  • Mejlsignatur

Stora julpaketet

Er gåva om 25 000 kr gör det möjligt för oss att ta emot hela 100 samtal i någon av våra stödlinjer.

  • Digitalt diplom
  • Spridningsmaterial för sociala kanaler
  • Mejlsignatur och banner för egen sajt/intranät

Hur gör era pengar skillnad?

Förra året tog Minds stödlinjer emot 86 000 samtal, en fantastisk siffra men tyvärr långt från tillräckligt. Många samtal förblir obesvarade och tillsammans kan vi hjälpa fler. Varje sålt julpaket innebär att vi kan hjälpa fler. Tack för att ni vill vara en del av vår kamp mot psykisk ohälsa!

Köp ett julpaket