Ge en gåva

Tillsammans ger vi människor kraft att leva

Sedan pandemin bröt ut har Mind tagit emot fler samtal än någonsin tidigare. Men behovet är stort, ibland tyvärr större än vi kan hantera. Som månadsgivare gör du det möjligt för fler som lider av ångest, oro eller ensamhet att få medmänskligt stöd.

Din månadsgåva skänker hopp och stöd

”Jag orkar inte leva mer. Jag står inte ut med mitt liv. Jag känner mig färdig, redo att dö. Tänker på mina anhöriga och att de ska slippa mig. Jag vill dö, men inte göra någon annan ledsen.”

Så kan ett av alla samtal vi tar emot i Självmordslinjen låta. Under 2020 tog våra stödlinjer emot hela 75 000 samtal. Det är en fördubbling mot året innan, men ändå inte tillräckligt. Vårt mål är att alla som mår dåligt ska få det stöd de behöver och tillsammans kommer vi lyckas.

Tack vare det stödet från våra månadsgivare kan vi ta hjälpa allt flera. Varje gåva gör verklig skillnad.

Bli månadsgivare – enklare för dig, och bättre för oss

Alla gåvor till Mind är viktiga, men som månadsgivare bidrar du på flera sätt. Ditt regelbundna stöd hjälper oss att bättre kunna planera och effektivisera vår verksamhet. Varje gåva gör ännu större skillnad, varje gåva kommer hjälpa ännu fler.

Frågor och svar om månadsgivande

Jag har fler frågor, vart kan jag vända mig?
Har du frågor? Mejla [email protected] eller ring 08-34 70 65. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig.
Hur kan jag bli månadsgivare?
Om du vill bli månadsgivare via autogiro fyller du i formuläret ovan och signerar med BankID eller beställer hem en blankett.
Kan jag ändra belopp?
Ja, det kan du absolut! Ring vår givarservice på 08-347065 eller mejla till [email protected], så hjälper vi dig.
Kan jag avsluta mitt månadsgivande?
Ja, du är månadsgivande så länge som du själv vill! Om du vill avsluta ditt månadsgivande, ring vår givarservice på telefon 08-347065 eller mejla [email protected]. Du kan även avsluta ditt autogiro via din bank.
När dras pengarna?
Pengarna dras den 28:e varje månad. Om detta är en helgdag dras pengarna nästkommande bankdag.

Samarbeten för etisk och säker gåvoinsamling