Yes lady

Sitter på tåget till Uppsala och funderar på en sak min lillebror sa, han är bland det finaste som finns och jag skulle kunna skriva ett helt inlägg bara om hur fantastisk han är. Men jag spar det för jag blir rätt pinsam som blödig.

Han sa en gång att jag är som Jim Carrey i en film som heter Yes man. I filmen säger han ja till allt och det blir sådär Jim Carrey-kul. Jag kom att tänka på det han sa nu eftersom den egenskapen är anledningen till att jag sitter på tåget i denna stund.

För fyra år sedan köpte jag några böcker av en farbror vid en boklåda bredvid ån. Typ tusen ja senare är detta fjärde sommaren på rad jag hjälper honom där med bokförsäljningen och anledningen till att jag är en vän rikare.

I går drog en filmkväll ut på tiden och jag var så trött att jag tänkte avboka. Men i sista sekund (som vanligt) slängde jag på mig jackan. Nu blir det spännande vad dagens ja leder till. Sist blev det en dagsutflykt till Avesta.

20120519-114548.jpg

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!