Visa ord

Kära läsare, flyter era liv fram som rinnande vatten? Vet ni er livsuppgift? Har vägen genom livet varit lätt för er? Vet ni var ni är på väg?

Om inte: Kanske ert hem saknar ett bagua-område?!

Sätt upp lite yang-symboler, placera ut kärlekssymboler, ha levande blommor, säg ja till dig själv!

Eller kanske ni (hemska tanke) inte är medvetna i er närvaro, ni kanske andas omedvetet eller inte får livspusslet att gå ihop! Sätt er ner en stund, tänd ett ljus och andas medvetet. Släng alla trasiga strumpor, släpp in ljus i era hem och era hjärtan. Carpe Diem – lev i nuet. Fånga dagen, släpp loss, håll igen, tänk framåt, lär av ditt förflutna, var ett träd!

“Varje människa

har sin natur

liksom varje träd.

Har du någonsin

vredgats över att

ett äppelträd

inte ger päron?”

Ryck upp dig, vredgas inte över äpplen, ta dig i kragen, kämpa, men varning förlora inte dig själv på vägen.

Tänk positivt, ni som inte kommit på detta geniala innan. Var dig själv! Måla väggarna vita – färgsättning är avgörande! Skaffa en egen fontän. Vatten symboliserar livsväg och karriär.

Alla dagar som gick –

inte visste jag

att det var livet.

Baka cup cakes med frosting, Briocher, fougasse, spritspåse! Lycka, medveten, bondromantik. Macarons, manikyr.

Vad håller jag på med, tänker ni förmodligen nu. Jo, jag tänkte att vi kunde dela med oss av våra egna visdomsord och tips för att överleva. Sådana ur riktiga livet. Jag börjar:

Släng en vas i väggen,

förlåt dig själv,

allt är okej.

Tove Lundin

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!