Världspsykiatridagen på torsdag!

bild-225Kära läsare, på torsdag är det Världspsykiatridagen! Detta måste vi fira. Den som bor i Stockholm kan besöka Stadsbiblioteket, de har spännande föreläsare, gratis inträde, ingen föranmälan behövs.

Jag har letat för att se vad som händer i andra städer, detta hittade jag för den som bor i Malmö. Det var allt! Därför efterlyser jag nu tips på vad som händer på och inför fredag i resten av Sverige (nu när min blogg når ut i hela landet). Och om det inte händer något tycker jag vi ändrar på det till nästa år.  Vi skulle kunna ha det blygsamma målet att om några år ha en stor folkfest med gala, eller bal på slottet på kvällen. Vi är ju trots allt var fjärde svensk så folk att bjuda finns det ju.

Så tipsa gärna om vad som händer i din stad. Har du istället ett braigt recept på psykotårta eller ångestbullar funkar det minst lika bra!

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!