Ge en gåva

Välkommen prinsessan!

I morse föddes en liten prinsessa. Inte ens ett republikanöga var torrt när prins Daniel berättade nyheten inför media. Hovets informationschef Bertil Ternert var mycket noga med att intyga förlossningens, personalens och prinsessans normalhet. Tre gånger under intervjun i dn använder han ordet normalt. För att understryka detta förtydligar han:

– Allting är normalt. Det finns inget onormalt. Vi har haft hög beredskap för detta.

Snälla Bertil kan väl ge prinsessan lite tid. Hon har ju bara funnits på jorden i några timmar, nästan alla barn verkar normala till en början – det kommer, jag lovar. Var inte orolig!

Välkommen lilla prinsessan till denna underbart galna värld – må dina dagar bli många och inte alltid så normala (för det är dötrist)!

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!

4 kommentarer till “Välkommen prinsessan!

 1. Bejajatrice

  Hejja Tove!
  Du är superhärlig! För första gången följer jag en blogg utan risk för att tröttna eller glömma bort eftersom det är fullt med psychohumor och igenkännande 🙂

  Svara
 2. Tove Lundin

  Hej Bejajatrice!
  Tack snälla 🙂 Det gör mig jätteglad att höra – precis så vill jag att min blogg ska vara!

  Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.