Till alla spegelvända superhjältar

Sköna psykon, kommen djupt från de mörkaste grottorna,

vi äro alla spegelvända, vansinniga, superhjältar,

stirriga blickar, tixiga kroppar, jävlaranamma,

kära läsare jag är inte bara ett psyko och fantastisk poet – jag är en författare och revolutionär också!

Det är sant, Frank förlag ger ut min bok vecka 32 i bokhandeln! Min förhoppning är att det leder till en efterlängtad och välbehövlig debatt.

Jag är så glad att jag började blogga här, det gav mig modet att slutföra boken. Utan er hade jag aldrig vågat detta, jag menar det. Ni har blåst på min glöd och i dag är jag en stor flammande eld.

Jag har också fått kontakt med en kille som jobbar med en informationsfilm för nydiagnostiserade ungdomar. Han har jobbat många år med ungdomar och lärt sig att en stor del av problemen beror på dåligt självförtroende, och att det är så pinigt att vara annorlunda. Filmen kommer bestå av klipp där personer med diagnoser berättar om sig själva. Det vore jättekul om ni ville vara med!

Jag lämnar kontaktuppgifter när jag vet mer. Självklart kommer jag även berätta mer om innehållet i min bok, jag kommer behöva era goda råd nu..

Riot!

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!