Stämningsdagbok

bild-230

Trevlig Allhelgonahelg och Halloween, kära läsare! Hoppas helgen varit okej hittills. Egentligen hade jag velat klä ut mig till något skoj men klockan nio blev jag så trött.

– Du kan väl låtsas att du klätt ut dig till en i pyjamas, sa min pojkvän tröstande.

Sen somnade jag.

Och så var det med den Halloween. Nåväl, det kommer fler.

Min helg har varit glad fast den lät så trist, det vet jag med säkerhet. Anledningen att jag vet det är att jag återigen börjat skriva stämningsdagbok. Det är lika svårt att komma igång och ihåg som viktigt för somliga av oss. Denna gång har jag moderniserat mig lite och använder mig av en app, den heter iMoodJournal, men det finns fler att välja bland, till exempel Mood panda är gratis. Är det någon av er, mina vänner som har ytterligare tips välkomnas de varmt. Här har vi diskuterat detta tidigare.

Tydligen blir jag glad av att sätta upp hyllor, gå promenad, tända ljus och (hör och häpna) titta på Americas funniest home videos.

Man är väl inte så komplicerad som en vill tro.

 

 

 

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!