Städsmitare

Livsviktiga saker!

I dag har jag varit på loppis, äntligen har Täby loppmarknad öppnat! Jag har fyndat en prickig kjol för 20 kronor, en bondgård för samma summa och annat som jag bara måste ha. Ååh, vilket fint väder vi har förresten!

Varför sitter jag och skriver om kjolar och vädret, kanske någon undrar. Det ska jag tala om: vi har städvecka i huset och jag måste verka upptagen. Nyss smet jag iväg med en (enligt mig) viktig min – jag har saker för mig. Viktiga saker. I själva verket hade jag råkat sätta mig i en stor vattenpöl.

Min pojkvän var på möte med styrelsen i huset förra veckan. När han kom hem hade han ryggen rak under sin skrynkliga skjorta och talade om att han minsann är styrelseledamot. Han uttalade ordet som att han var konung över hela riket. Är man tillsammans med en styrelseledamot antar jag att man har vissa förväntningar på sig därför har jag i alla fall låtsatsstädat i en timme.

Nu ska jag tala om varför jag inte har packat väskan och dragit (som jag planerade). På tisdag ska jag på premiären av Det här är jag på Stockholms Stadsteater i Skärholmen. En föreställning där man får sitta i gungor med hörlurar och lyssna på blogginlägg om adhd – bland annat mina.

Kom den som kan och vill!

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!