Stadsminister?

– Gratis glass till alla, säger Sveriges nya stadsminister i en unik intervju.

I dag var jag på Arbetsförmedlingen för lite information. Tydligen kan en arbetsgivare anställa mig till halva priset! Jag är på rea. Ju knasigare desto billigare. Arbetsförmedlingen betalar för att någon ska anställa mig. Coolt! Nu gäller det att tänka stort.

Först var jag lite blygsam och tänkte “kanske nyhetsreporter vore något”. Sen tänkte jag lite större “nej, programledare!”. Nu känner jag vadsjutton, varför inte stadsminister! Hallå Sverige, här kan vi spara skattepengar. Rösta på en bipolär stadsminister, här finns stora inslag av adhd också – så det blir ännu billigare!

Jag skulle precis sätta igång med mitt partiprogram när min pojkvän sa: “Jamen var tror du alla de pengarna kommer ifrån då?”

Glädjedödare.

Men helt ärligt! Varför har denna information inte nått mig tidigare? Klicka på länken och be om att få denna hjälp om du inte gjort det tidigare. Det finns massor av hjälp att få där ute. Snart tar vi över regeringshuset! Nej, världen!

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!