Ge en gåva

Om – en utflykt till Fryksta Station

”Hej mamma! Vad tyckte du om utflykten till Fryksta Station Café igår?”

…. ”Vilken utflykt…?”    säger min dementa mor.

Jag börjar om.

”Igår åkte vi ut med bilen i det fina vädret. Det var du och jag och Jonny och Myran. .. Vi stannade vid Café Freja i södra änden av Fryken, drack kaffe och åt räkmacka. .. Sedan satt vi där och tittade ut över vattnet och kollade in de gamla järnvägsvagnarna. .. Jag tyckte att det var så härligt! .. Vad tyckte du?”

”Ja, DET var en härlig dag. Jag blir ju så glad när jag får komma ut och resa lite. Ni är så snälla som tar med mig ut. Annars kommer jag ju inte ut sedan jag sålde bilen. …du vet, jag saknar ju bilen.”

”Det vet jag att du gör. Men jag tycker att du var så förståndig när du sålde bilen innan något hann hända som du skulle ångrat resten av ditt liv.”

”Ja, det förstås. Men jag kan allt sakna den ändå.”

2 kommentarer till “Om – en utflykt till Fryksta Station

  1. Christina

    Kul att du börjat blogga! Du har så mycket att skriva och berätta som roar andra. Fantastiskt oxå att vid din ålder ha sin mamma kvar i livet.. Ni verkar ha en fin relation nu… Skönt oxå att du är tillbaka till lägenhet med utsikt över Klarälven. Du har ju din logga där oxå ”Attelje Stenbron” Jag väntar med spänning på fortsatta blogginlägg…

    Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.