Mini-riot

Man skulle till exempel plötsligt få leva ut sin ångest på måndagsmötet.

Jag kom på en briljant idé. Lite riot light. Tänk om alla vi kunde enas om att göra en mindre socialt anpassad sak var. Ett tips, för den blygsamme, är att gå in på härliga Ettikettdoktorns sida och göra en sak tvärt om. Typ sörpla när man äter soppa.

Den modige kan till exempel prata med valfritt djur på offentlig plats eller ta på sig en rolig hatt. Fler förslag mottages tacksamt.

Varför nu detta, tänker kanske någon. Jo, jag har faktiskt en bakomliggande plan. Min tanke är att vi liksom smyger in knasighet i samhället. Om sisådär tre-fyra år kommer ingen titta konstigt på en om man råkade vara sig själv för en stund.

RIOT – för en kommande generation av fria själar!

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!

4 kommentarer till “Mini-riot

 1. Gerd

  Haha…kul! Jag skulle gå in i en fullsatt hiss och hälsa alla välkomna…”Vad trevligt att få ser er alla samlade här idag, vad bra att så många kunde komma!”….fast jag tror aldrig att jag hade vågat 😉

  Svara
 2. Tove Lundin

  Vilken bra idé! Finns det någon plats där det kan bli så pinsam tystnad som i en hiss!? Man kan liksom höra minsta knorr i magen och det blir jättepinsamt 🙂
  Det vore ett bra ställe att lätta upp stämningen på!
  Man kan ju alltid börja i fantasin 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *