Liten påminnelse

En liten påminnelse till er, kära läsare. I morgon är det Alla fjärtars dag (vissa kallar den Alla hjärtans dag men jag tycker det låter roligare så här). En dag som, enligt mig, är totalt missförstådd.

“Glöm inte din älskling!” står det i reklamen och jag blir lite häpen. Finns det de som glömmer sin älskling? Och om man gör det, kommer man då undan med det ett helt år genom att köpa typ en nalle eller choklad den 14 februari? TRAMS!

Själv tar jag tillfället i akt och ger min pojkvän de fotbollsbiljetter han skulle få på födelsedagen om en månad – jag kan inte hålla mig längre, så det är av enbart egoistiska skäl. Sen får det vara bra med den saken, jag ska på kvällsmöte. Men det var inte present till eventuell respektive jag skulle påminna om, utan att uppmärksamma de som inte har en. Det är nämligen vad jag tror dagen handlar om. ALLA hjärtan.

Man behöver bara anstränga hjärnan pyttelite så kommer man nog på minst en person som behöver ett kort lite extra, postar man det i dag är det framme i tid. Är man själv den personen kan man alltid skicka ett kort till sig själv, eller varför inte köpa sig choklad och en blombukett – ja det fungerar mycket bra kan jag intyga!

Kramar till alla och dubbelkram till dig som behöver det lite mer ♥

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!