Liten påminnelse

En liten påminnelse till er, kära läsare. I morgon är det Alla fjärtars dag (vissa kallar den Alla hjärtans dag men jag tycker det låter roligare så här). En dag som, enligt mig, är totalt missförstådd.

”Glöm inte din älskling!” står det i reklamen och jag blir lite häpen. Finns det de som glömmer sin älskling? Och om man gör det, kommer man då undan med det ett helt år genom att köpa typ en nalle eller choklad den 14 februari? TRAMS!

Själv tar jag tillfället i akt och ger min pojkvän de fotbollsbiljetter han skulle få på födelsedagen om en månad – jag kan inte hålla mig längre, så det är av enbart egoistiska skäl. Sen får det vara bra med den saken, jag ska på kvällsmöte. Men det var inte present till eventuell respektive jag skulle påminna om, utan att uppmärksamma de som inte har en. Det är nämligen vad jag tror dagen handlar om. ALLA hjärtan.

Man behöver bara anstränga hjärnan pyttelite så kommer man nog på minst en person som behöver ett kort lite extra, postar man det i dag är det framme i tid. Är man själv den personen kan man alltid skicka ett kort till sig själv, eller varför inte köpa sig choklad och en blombukett – ja det fungerar mycket bra kan jag intyga!

Kramar till alla och dubbelkram till dig som behöver det lite mer ♥

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!

3 kommentarer till “Liten påminnelse

 1. Jessica

  Hej alla
  Det borde finnas en ”alla hjärnors dag” för respekten och förståelsen för människors olikheter i sättet att tänka och fungera 🙂
  Önskar alla en toppendag!

  Svara
 2. Estelle

  Grattis till DIG på Alla fjärtars dag då! 😉
  Håller med dig om att man inte kan kompensera för något bortglömt bara för att någon har hittat på att det är en speciell dag då man ska vara extra kärleksfull och ge presenter.
  Är man inte kärleksfull och sådant i vanliga fall, så är det nog dags att göra slut på det dåliga förhållandet.

  Svara
 3. Tove Lundin

  Vilken bra idé, Jessica! Jag gillar den 🙂

  Grattis Estelle! Precis, för tänk hur enkelt det vore att ha en relation i så fall!

  Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *