Lite nya skills

Jag går en intensiv tvåveckorskurs och lär mig webben – är nu inne på sista veckan. Mycket Komplicerade Saker som att bygga en hemsida, photoshop och redigera och ladda upp en video. Den tar lite på krafterna – eftersom det inte hör till mina starka sidor att sitta still en hel dag och lyssna. Men jag kommer ha nytta av det i bloggandet. Och nu är det ju “bara” fyra dagar kvar.

Hade gärna delat med mig av mina mästerverk so far, men tror inte att världen är redo ännu. Min låtsashemsida är i alla fall jättefin och handlar mest om katter. I photoshop har jag klippt in en tupp på en bild av mig. Min film handlar om en havsörn men utan örn.

Bjuder på min älsklingslåt i hela världen, lyssnar på den varje dag (obs: ingen överdrift). Eftersom jag är så duktig nu efter kursen och allt lägger jag ut den direkt på bloggen. Lyssna och njut (och förundras över mina kunskaper)!

Okejdå.. Här kommer tuppen (om någon från typ Moderna museet läser):

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!