Ge en gåva

Lite bilder från manifestationen

Riksdag_1994

Till och med himlen hade klätt upp sig.

Trevlig Lucia på er kära läsare! Hoppas ni får många lussebullar och pepparkakor i dag. Och kanske lite glögg.

I går bjöd föreningen (H)järnkoll på både pepparkakor och glögg under eftermiddagens manifestation vid Mynttorget. Även om det inte direkt kryllade av förtroendevalda där på torget dök två kristdemokrater och tre vänsterpartister upp – alltid något! Det hela var hemskt trevligt, även om mina döttrar sov sig igenom alltihop.

Bjuder på lite bilder från tillställningen, fotografen heter Ida Bergdahl, ledamot på föreningen Attention.

Johan Boeryd och Björn Asplund. Som ni ser var det mycket värme och ljus i den annars så mörka decemberkvällen. Manifestationens tema.

Som tur är har tidningarna snappat upp denna ”nyhet” – likhetstecknet mellan psykisk ohälsa och ekonomisk trygghet. Delar med mig av de länkar jag hittat. Fyll gärna i eller kom med egna erfarenheter.

Göteborgs posten.

P4 Jönköping.

NSPH

SVT

Dagens Nyheter Ekonomi

Svenska Dagbladet

Som jag brukar säga: Tillsammans kan många fega fisar förändra stora saker.

Riot!

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!

3 kommentarer till “Lite bilder från manifestationen

 1. Tyra

  hej tove det var länge sen jag var här
  hoppas allt är bra med dig och dina ungar!

  Vilken fin manifestation synd att jag inte kunde komma.

  jag har gjort färdigt bipolärutredningen fick ingen diagnos där dom sa att jag var på gränsen typ så då ville dom inte ställa nån diagnos för då har man den där för alltid och det är dumt om det visar sig att det inte riktigt stämmer. Fast jag tror fortfarande att jag är bipolär, hela det här året har varit UPP ner UppP NEEER ÖPP!! neeeeeeer uPP neeeeeeeeEEEEr och det har gjort mig helt vansinnig. Jag känner mig lixom irriterad på mig själv, för det är så tröttsamt. Jag vill bara vara ledig ifrån mig själv… men det går inte.

  senaste fyra veckorna har det bara vart depp, nu ska jag äta medicin (flutoxein) och se om det går bra. Om jag blir jättehyper (igen) så får vi ringa bipolära psykos teamet (dom heter så!!! (igen))

  Svara
 2. Tove Lundin

  Hej Tyra!
  Det går bara fint här, fint att höra från dig!
  Vet hur det känns att vilja ta semester från sig själv.. Om inte annat bara en liten weekend 🙂 Det är jättetufft men det blir bättre det kan jag lova, om inte annat hittar man tillslut sätt att stå ut med sig själv. Jag tränar fortfarande på att inte vara så hård mot mig själv. Vara lite snällare mot mig. Hoppas också du lyckas hitta ljusglimtar i mörkret!
  Kram

  Hej Ida!
  Tack för tipset, jättesnygga! Och coola!

  Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.