Kickstart på dagen

Här tar jag igen mig efter att ha sprungit supersnabbt i Ångestloppet i mars, kanske var det de 209 metrarna som hjälpte mig i dag.

Fick en så härlig start på söndagen. Jag har köpt viktiga saker till min vän som bor i utomlands, en tjej som är här på besök från landet kunde ta det med sig om jag lämnade det i receptionen på hennes hotell. Jag har aldrig träffat henne och har inte hennes nummer. Hon skulle checka ut klockan tolv i dag. Jag tror att min trogne läsare redan listat ut vad som komma skall..

Klockan tio i tolv kom jag på det. Då satt jag i nattlinne och tofflor i soffan med en kopp kaffe och unnade mig själv lite lugn och ro.

Vad som hände därefter är lite svårt att redogöra, det är små minnesfragment. Telefonsamtal till receptionen samtidigt som jag drar tröjan över huvudet och sätter på skorna, tunnelbana, buss.. Tjugo minuter över tolv rusade jag in genom dörrarna till hotellet, hon hade precis bett om att få sitt bagage framtaget till taxin. Jag hann!

Nu funderar jag seriöst på att bli typ brandman. Jag har ju tydligen utvecklat en förmåga att på ett supersnabbt sätt klä på mig, ta mig genom dörren, hitta rätt – men bara om det är krissituation. Detta skulle normalt ha tagit mig två timmar.

Dessutom kickar det igång något inom mig, en adrenalinkick utan dess like. När jag satt på bussen därifrån var jag full i skratt. Kanske är det därför jag alltid väntar in i det sista? Jag gillar den känslan innerst inne..

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!