Kära Myndighet

Dagens blomma.

Kära Myndighet,

enligt 13 § eller 12 b § lagen (1963:341) har jag härmed beslutat att Ni, enligt 92 § inte får ha fortsatt förvärvskontakt med mig. Detta gäller från den första bibehållna dagen som månaden infaller inom ramtiden. Beslutet som grundar sig på 4 kapitlet 63 §, innebär att Ni inte, under några omständigheter, får kontakta mig vare sig genom post eller telefon. All kontakt går via den person jag enligt 92 § eller 7 § giver fullmakt.

Detta gäller för all framtid och går endast att häva genom punkt 4 i §86. Men detta måste i så fall ske genom 29 307 276 blanketter där ni på varje separat papper fyller i Era skäl. Detta enligt 73 §.

152 §

975 § lagen (1998:121)

Om Ni av någon anledning vill överklaga detta beslut, enligt 834 §, måste ni ringa kundtjänst. Öppettider är vardagar mellan 06.00-06.15. Tyvärr är det hög belastning och ni kommer med högsta sannolikhet inte komma fram. Det går också att kontakta kundtjänst via mail. Tidigast efter ett år kommer Ni få svar på Ert mail.

Om Ni inte hört av er innan den 25 augusti 2012 kommer ovan nämnda beslut, enligt 9 § infalla på evig framtid, stjärnstopp.

Ta Er, enligt övergångsbestämmelser till lagen (2012:470) högaktningsfullt i röven.

Tove Lundin

Detta Kära läsare, är kanske inte en mall att rekommendera – men kanske en motivation. Mitt tips är nämligen, om du inte orkar längre: Skaffa en bra människa som du ger fullmakt. Det är inte coolt att kunna fylla i en blankett. Men det är pondus att sätta gränser för sitt eget välmående.

Riot och Kärlek!

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!