Jag ångrade mig – igen!

Nu är Lulu Luck fullpackad (min bil – jag bestämmer namn). Pojkvän, katt och gummistövlar. Lyckan är total och fjärilar i magen.

Men, vi backar bakåt i tiden – till i morse.
– Jag vill inte åka till någon förbaskad stuga! Allt jag sagt om det var lögn. Den riktiga Tove vill sitta hemma. Hon ljuger för alla att hon är glad och vill göra saker men egentligen är hon jätteledsen!

För första gången på flera veckor fick underkläderna i högra lådan sig en flygtur. Trots det hade jag inte tappat stinget på något vis. Inte en strumpa kom undan min vrede. Inte heller min pojkvän. Jag skrek och slängde tills lådan var tom. Sen stoppade jag ledsen-Tove på insidan och åkte till jobbet.

Runt lunch sådär kändes det som en rolig idé att åka till stugan. Detta talade jag om för min pojkvän som redan packat bilen. När han och Marilyn senare plockade upp mig hade vi annat att prata om än strumpor på golvet och arga ord.

Lär dig livets stora gåta, älska glömma och förlåta..

20120625-194502.jpg

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!