Jag ångrade mig – igen! 2

I går satt jag på ett tåg mot stan och skrev så poetiskt om kontraster.
I dag sitter jag på ett tåg från stan och känner mig mindre poetisk.

För sanningen är den, att hur gärna jag än vill ha galna omväxlingar i livet – räcker det med att min pojkvän bytt påslakan och chocken är ett faktum. Jag är som åska – reagerar på minsta lilla skiftning med ett blixtnedslag.
– Man kan inte bara ända och byta hur som helst, fattar du väl!

Så efter ett intensivt dygn i stan där jag bara ville tillbaka, sitter jag nu på tåget tillbaka. Jag har redan hunnit ångra mig såklart. Och hunnit meddela detta till min pojkvän.

– Det tar dig faktiskt bara en timme att resa, sa han. Och antydde något om att det inte var en jordenrunt resa jag hade framför mig.

Nu känns det bra igen. Jag ska ju trots allt bara vara där över helgen. Sen är det dags igen..

20120629-185737.jpg

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!

3 kommentarer till “Jag ångrade mig – igen! 2

 1. http://mariellejohnsson.wordpress.com

  Såna där småsaker kan få mig ilsken också. Inte så mycket nu som förr, men ta fel lakan så det stör min ordning eller göra på fel sätt i tvättstugan osv. Tyvärr gör det att min man inte vill hjälpa till alls. Så jag har verkligen försökt börja skärpa mig. Inte så lätt, men nödvändigt.
  Och lättare i och med att han vet att jag har en diagnos också förresten.
  Kram på dej!

  Svara
 2. Tove Lundin

  Vad skönt Marielle, att din man känner till din diagnos och vad det innebär. Ja, visst blir det problematiskt när man vill ha hjälp och vet bäst! Tror man får träna på att vara sig själv hela livet – på gott och ont!
  Kramar på dig!

  Det gör mig så himla glad att höra, Sebastian! Tack för att du kommenterar – det gör det så mycket roligare att skriva!

  Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *