Impulskontroll noll

Nu har jag bestämt mig! Jag ska flytta ut i skogen. Som jag skrev tidigare har jag en inre rastlös kris. Vad kan då passa bättre än att ringa på en annons “torp mitt i skogen uthyres omgående”?

Sagt och gjort. Min snälla pojkvän kör mig dit nu, torpet har vare sig el eller vatten – sånt gör en bara innovativ tänker jag. Innovativ och impulsiv är två, enligt mig, ytterst positiva egenskaper. Nu hoppas jag att kvinnan som hyr ut väljer mig!

Enda kravet jag har är att där finns nät, så jag kan blogga! Hur jag ska få el? Petitesser! Jag köper ett litet bensindrivet elverk så är den saken ur världen.

Förresten vill jag verkligen rekommendera föreställningen “Det här är jag” på Stadsteatern i Skärholmen, jag var där i dag. Att höra ungdomar läsa adhd-blogginlägg gjorde mig både varm och kall..

20120529-170335.jpg

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!