Hur man får harmoni lätt som en plätt

#nejsåhärserdetinteuthemmahososs

 

Nu vill jag att ni tittar noga på bilden här ovan, kära läsare. Studera den riktigt ingående. Såhär harmoniskt kan ni också ha det i era liv. Lätt som en plätt är det, och jag ska nu berätta hur.

Man behöver:

1. En unge

2. En bok

3. En hängmatta/filt eller solstol (improvisera gärna)

Gör såhär:

1. Ta med dig ungen och boken till valda plats.

2. Lägg dig tillrätta.

3. Be någon knäppa kort medan du försöker se avslappnad ut.

4. Lägg på ett snyggt filter och dela på sociala medier, skriker ungen kan man göra bilden lite suddig. Om det känns på sin plats skriv en rad typ #lycka #livet #familjen. Men det kan bli överdrivet.

Klar!

Vad jag menar är att man får inte glömma att människors liv oftast inte är som cornflakesreklamen. Speciellt inte när ens egen tillvaro domineras av blöjor, skrik och kaskadspyor, då blir man nervös och tappar självförtroendet. En färsk studie visar att ju mer tid man tillbringar på facebook desto olyckligare blir man. Jag tror att en av anledningarna kan vara att man tror att alla andra har det mycket bättre än en själv.

Därför blev jag så glad när en av mina vänner skrev på sin facebook häromdagen “Värst vad alla har det bra och är lyckliga här! Ibland är livet skit.. Men man överlever det också liksom.”

Kärlek <3

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!