Ge en gåva

Gott nytt år!

Gott nytt år kära läsare! Jag är så glad att ni finns allihop, så man slapp skriva Gott nytt år någon, eller annat trist och opersonligt.

Jag slumrade in lite runt tre och vaknade av kyrkklockor och fyrverkerier. Ropade på min pojkvän men lägenheten var tom. Det var det, hann jag tänka innan jag såg att klockan bara var fem, och att min pojkvän var i förrådet. Tur var väl det eftersom vi får gäster klockan sju. Dubbeltur eftersom maten nästan var klar. Min pojkvän föredrar att laga mat utan mig. Det passar mig bra eftersom blotta tanken på matlagning är så dötrist att jag somnar på stubben.

Hur som helst vill jag mest önska er alla ett trevligt tolvslag – Gott nytt år!

 

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!

12 kommentarer till “Gott nytt år!

 1. Eva

  God fortsättning på det nya spännande året 2013, Tove!
  Och vilket fint kort på dig, du är väldigt vacker!
  Jag o min man hade toppenkul i kyrkan, med tre-rätters, tävlingar och sång och musik. (så jag slapp också laga mat, hi hi) Idag har lilla barnbarnet varit och hälsat på, tänk hon är snart 1 år! Kramar/ Eva

  Svara
 2. Tyra!

  Gott nytt år till dig Tove och till er alla andra också! Vad kände du på tolvslaget? En liten saga säger att det man känner klockan 00.00 31 dec till 1 januari är det man kommer känna största delen av nästa år.

  Svara
 3. Tove Lundin

  Tack allihopa <3!!

  Tack Eva! Det låter som ett helt fantastisk nyårsfirande! Och ännu bättre nyårsdag, de är ju så söta i den åldern! Kramar

  Jag härmar och tar efter ditt löfte Linda! Tack för att du påminde mig!

  Gott nytt år Tyra! Jag brukar tänka på det där, och blir alltid så nervös av det 🙂 Ett år tappade jag bort alla och stod jag ensam och tänkte "jaha".. I år såg jag vackra fyrverkerier och kände mig lycklig – så får året gärna bli! Hur kände du?

  Svara
 4. Barbro

  GOTT NYTT RIOT-ÅR!!! <3

  Jag är alltid glad på 12-slaget men det beror på att jag älskar fyrverkerier, så jag är alltid glad när jag ser sådana oavsett tid på året. Och kombinationen med ett glas bubbel är helt oslagbar. Dessutom hade jag i år förmånen att ha massa underbara vänner omkring mig. Jag kände mig privilegierad.

  Annars bryr jag mig inte så mycket om just nyårsafton och nyårslöften. Jag försöker ge mig själv löften lite då och då i stället. Men jag summerade ändå 2012 och upptäckte att det varit ett sånt härligt år. Det började med depp och elände men har utvecklats till ett av de mest givande åren i mitt liv. Jag funderar på att skriva ner allt, men vet inte riktigt vart jag ska göra av det sedan.

  Jag hoppas alla här kan hitta det positiva i hur vi mår och hur vi har det. Det är inte lätt, JAG VET, men om man bara kan vända en liten dålig tanke om sig själv till något bra så är det en början.

  Tack för att man kan svamla lite här haha

  RIOT och psyko-kramar
  Barbro

  Svara
 5. Tyra!

  Jag kände mig galen och överlycklig på tolvslaget. Men jag kände också lite smått för att börja gråta efter som att det var så dint och också för att jag var lite ledsen över några saker förra året. Och så hade jag lite dåligt samvete över de stckars djuren. Så kände jag mig lite psyko efter att ha fått en tvångstanke om att putta ner någon av dem som stod precis brevid oss ner från berget.

  Men mest av allt galen och överlycklig. Det var min födelsedag och jag stod på mitt favoritberg med några av de bästa personerna i hela världen; min kusin, min bästis och min underbara mamma <3 <3 <3. Och alla raketer! Åh så fint, man ska alltid skrika lite när det smäller för då blir man ännu ännu överlyckligare!

  Svara
 6. "Jessica"

  Gott Nytt År i efterskott !!
  la mig före 22 och var vaken ca 30 min runt tolvslaget när dom värsta smällarna var sen somnade om igen…..
  ZZZznark inget vidare festade mest Fäst vid sängen av trötthet……

  Svara
 7. Tove Lundin

  Vad fint skrivet Barbro! Jag tog det verkligen till mig ”om man bara kan vända en liten dålig tanke om sig själv till något bra så är det en början” <3 Och det gör mig glad att du känner att det varit ett bra år, så känner jag med. Psyko-kramar och RIOT

  Det låter helt fantastiskt, Tyra! Håller med dig, om man skriker samtidigt känns det lite gladare. Skönt att du hade en så fin födelsedag!

  Detsamma, Micael!

  Det låter inte helt fel i mina öron, "Jessica"! Gott nytt år i efterskott!

  Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.