God fortsättning på dagen!

CIMG1718 copyGod fortsättning kära läsare!

Nu till en mycket viktig fråga. Vad menar man egentligen med ”God fortsättning”? Menar man ”God fortsättning på hela det nya året”? I så fall borde man väl inte säga det förrän efter klockan tolv i natt. ”Gott nytt år och god fortsättning på det!”

Eller menar man ”God fortsättning på den ynka lilla stump som är kvar på detta (oftast lite pissiga) året”!

Den varianten gillar jag bäst. Man ska inte ha så höga krav på livet, tycker jag. Att önska någon två-tre braiga dagar efter ett helt år av toppar och dalar är precis lagom och inom realistiska ramar. Man slipper få sån prestationsångest.

Ändå kan jag gilla tanken lite. Den att det finns ett före och efter. Att efter klockan slagit tolv kommer ett gott nytt år med en god fortsättning där alla nyårslöften blev sanna, man gick lite oftare på museum, läste lite fler och svårare böcker, tränade tre dagar i veckan på gym, var glad och snäll mot sin andre hälft.

Det där sista är mitt innestående nyårslöfte som jag oftast brukar lyckas hålla någon timme eller två. Huvudsaken är att man försöker och eftersom jag ändå aldrig lyckas hålla nyårslöften går jag all in och önskar det omöjliga. Utifallatt.

 

 

God fortsättning på dagen!

På återseende nästa år.

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!