En präktig moviestar


I dag var det premiär för filmen ”Jag har ADHD”. Eftersom jag har minst tre personligheter var det spännande vilken Tove som skulle få gå. Jag hoppades innerligt på att blyg-Tove skulle stanna hemma (det gör hon alltid – hon finns bara i fantasin).

Mamma och pappa kom och Barbro! När det, efter filmen, var dags att sätta sig på scenen i strålkastarljuset var det bara RIOT som ekade i huvudet. Jag som i smyg drömmer om att få bli statsminister eller moviestar fick plötsligt leva ut den ena.

Att ha tagit mig hela vägen dit, upp på scenen tillsammans med de andra coola människorna väckte något till liv inom mig. Jag är less på att vara så förbaskat artig och polerad hela tiden, trött på att hålla tillbaka. Nu vill jag också vara lite moviestar och gå all in.

Sen, när jag gått av scenen, kom en tjej fram till mig. Hon tackade, hon kände igen sig i min adhd-präktighet. Hennes ord värmde mycket.

Man kan faktiskt vara en präktig moviestar!

RIOT!

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!