Ge en gåva

En kluris

Det här kanske är en svår fråga, en så kallad hjärn-nöt. Det är min pojkvän som tagit kortet och således ställt frågan.

”Haha, lägg ut bilden på bloggen och se om någon kan gissa vilken plats som är din!” sa han.

Fattar verkligen om ni inte kan se vilken plats som är min bara genom att titta på en bild.
Urdumt!

20120608-230302.jpg

Ska även påminna om undersökningen om min blogg, för den som missat. HÄR är den!

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!

15 kommentarer till “En kluris

 1. Barbro

  Hahaha, tack, fick ett gott skratt innan läggdags…vilket inte var så bra eftersom jag blir så speedad…men jag tar ner mig på jorden igen.
  Tack Tove 😀
  Crazy-kram

  Svara
 2. Tove Lundin

  Haha, ett gott skratt är aldrig fel Barbro! Visst är det underbart ändå, att speeda igång ibland 🙂

  Rätt Gazpap!! 🙂

  Svara
 3. http://mariellejohnsson.wordpress.com

  Jag är också en sån därä otrolig smulpelle, eller hur heter det om man är en hon…. Smulpella kanske. På jobbet syns det alltid vart jag sitter.
  Kram!

  Svara
 4. Barbro

  Jag spiller på mina kläder hela tiden. När jag fyllde 45 fick jag en sån där hårdplasthaklapp av mina söner. 😀

  Svara
 5. Tove Lundin

  Haha, det kanske är bra Marielle: då får man behålla sin plats 🙂
  Kram!

  Barbro! Nu fick jag upp en jätterolig bild i huvudet och kunde inte sluta skratta 😀

  Svara
 6. Cissi

  Undrar om just detta är en del av diagnosen…..
  Alltid spilla på sej, hälla ut te på golvet när man ska bära koppen, hälla för fullt i glaset som en typ 4-åring, smula och drälla???
  Gokväll alla goa vänner

  Svara
 7. Tove Lundin

  Tror det handlar mycket om vår specialmotorik, coola tix, supersnabba rörelser och att vi är supersnabba på allt, som att äta och hälla upp i glas! 🙂

  Svara
 8. yasmin

  idag har jag en dålig dag och det är ingen vanlig dag ångesten har suttit och skrattat i mitt fejs hela dagen som en clown på amfetamin. Försöker slå bort ångesten men den naglar sig fast. Jag vet ju fan inte ens varför jag har ångest!!!!! Så jävla ologiskt jag blir fan kvävd känns det som… Hade lust att banka skiten ur hela världen idag inte en enda positiv tanke har jag haft idag =( fattar inte ett smack av vad som händer i min skalle nu den liksom bara skenar iväg. Här är en fråga som jag suttit och tänkt på : hur har man kul? Är det en kännsla eller är det någon kemisk tillfällighet? För om folk frågar mig ”vad ska du göra för kul i helgen?” mitt svar blir ” Ööööööööööööö hur har man kul? Vad gör man när man ska ha kul? Vad tycker jag själv är kul….jag har ingen aning faktiskt för jag har sett andra ha jätte kul och hur dom beteer sig och jag har aldrig så kul som dom har,,jag vet typ inte hur det känns….patetiskt men sant….JAG VILL OXÅ HA KUL!!!!! =( jag kan inte sova heller ångesten håller mig vaken så jag ligger och plågas av mina egna tankar ….usch vilken surpuppa jag är idag! Blääää ibland är jag en sorglig figur…var ute på krogen för ett tag sen och jag satt vid baren …där sitter det två människor och rå hånglar dom har typ nyss ”hittat” varandra.. Och jag skulle be bartendern om en till öl och jag lutar mig lite framåt så han skulle se att jag ville beställa…..då vänder sig idiotjäveln bredvid och greppar tag i mig och försöker få med mig i hånglet, han tog mig på bröstet och pressa mitt huvud mot hans kind jag hann inte ens reagera, MEN SEN DÅ JÄVLAR FICK HAN HÖRA!!! Jag var vansinnig och kännde mig kränkt blir äcklad bara jag tänker på det…och av någon konstig anledning så fick jag ångest för det för det kändes nästan som om man varit otrogen fast än jag blev antastad och gjorde motstånd…varför är jag en sån självplågare liksom? OCH VARFÖR GÖR MÄNNISKOR ENS SÅ MOT NÅGON HUR FAN KAN MAN BETEE SIG SÅ SOM HAN GJORDE SVINET I BAREN!!!??? Blää usch för den grisen. Jag har inte sagt något till min pojkvän för han blir så lätt arg och då hör han inte vad man säger….och allt detta bara för att ett fyllesvin får för sig att tafsa!!! va fan ska man säga liksom utan att det låter fel till min pojkvän? Han ärväldigt omogen när det gäller sånt för då vänder han allt mot mig och sen ska han hitta den killen och slå han det är typ så hans reaktion blir……någon som har något tips på hur man ska formulera sig? Mvh yasmin

  Svara
  • Tove Lundin

   Hej Yasmin!
   Stackare! Jag vet hur det är. Att vara speedad och inte veta hur man har roligt är en skitkombination! Jag brukar göra massor av olika saker samtidigt när jag mår så, typ titta på tv, sticka, sy, brodera, måla naglarna, fila fötterna, titta på Youtube-klipp mm. Jag har ganska många saker som jag tycker är roligt. När jag är glad skriver jag ner dem, när jag är ledsen tittar jag på pappret och fattar inte hur jag tänkt.. Men jag gör något av det ändå och låtsas som att jag har roligt – ibland går jag på det 🙂
   Jag tror att roliga saker är samma sak som saker man mår bra av. Typ naturen, färgglada drinkar med bästa polarna, knallrosa naglar, pyssla om sig själv mm. Ibland märker man inte att man har roligt medan man gör det, men efteråt är det ett fint minne ändå.

   När det gäller äcklet gjorde du helt rätt, enligt mig. Ingen har rätt att tafsa!!! Och det är alldrig ditt fel (fast det vet du). När det gäller din pojkvän ska det räcka med att du säger att ett äcklel tafsade på dig och att det fick dig att må dåligt. Reagerar han då på något annat sätt än med empati och ger dig en stor kram är han inte värd dig! Killar som inte tröstar, är svartsjuka i onödan och vill slåss är osexiga!
   Kram till dig coola Yasmin!

   Svara
 9. Jessica

  Ibland har jag känt mig ungefär som en vampyr, när man rör sig så fort så folk verkligen reagerar på det. Frågor som var får du all energi ifrån och just det att ofta spilla på sig för att kaffet inne hinner rinna in i munnen utan hamnar på tröjan (givetvis precis innan man ska gå hemifrån). Har börjat dricka kaffe med sugrör när jag ska gå iväg någonstans. När man går i en folksamling så känner jag mig som 4n virvelvind….

  Svara
  • Tove Lundin

   Vilken bra idé Jessica! Kaffe med sugrör! På så vis slipper man ju byta om i sista sekund – och slipper ha massa kläder som ser nya ut men när man tar på sig dem är det kaffe över hela magen. Så man lägger tillbaka dem för att nästa dag göra samma upptäckt 🙂
   Jag tycker det är coolt att kunna göra saker supersnabbt! Det gäller bara att hitta lösningar när det går för fort – som sugrör!

   Svara
 10. "Jessica"

  Skrattade (vad annat att göra) när jag för ca 1 timme sen skulle läsa på rispåsen hur mkt vatten det skulle vara till 2 portioner, vad jag glömt var att jag höll silen med torra riskkorn i ena handen …….. plocka ris nya underhållningsspelet här hemma idag hur kan riskorn studsa iväg sååå ****** långt ??

  Svara
  • Tove Lundin

   Haha! Klart man måste skratta. Kan man det får man mycket skratt i livet när man är som oss 🙂 Ris kan verkligen fara långt, liksom pärlor..

   Svara
 11. yasmin

  tack tove för det fina svaret det värmde i hjärtat<3 en fråga bara…som i och för sig inte du kan svara på men det är riktat till dom underbara andra bokstavs barnen som följer denna bloggen… Varför är det ingen som svarar mig eller kommenterar på mina inlägg? ( förutom du då underbara super tove<3) vilket i och för sig räcker gott och väl! Och till och med blir över 😉 <3. varför får jag ingen respons från er andra? Mvh visdoms sökande väldigg ensam adhd bipolär förvirrad bokstavs barnet yasmin (stolt över mina underbara bokstavs kombinationer (diagnoser) Kraaaaam<3

  Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.