En glad nyhet

Kära läsare, nu ska jag berätta en glad nyhet – torpet är mitt!

För att klargöra lite saker: Torpet = ett rött sekelskiftstorp med vita knutar, mitt i skogen utan grannar, el eller vatten och min dröm sedan några år tillbaka.

Gården (= torpet, ett dass, ett stall och en vedbod) heter Lövberget – har ni hört något så vackert! Inte vägen, gatan, stigen eller åsen – Berget! I min fantasi skiner solen alltid över Lövberget och där är man alltid glad, ångesten hittar inte så långt ut i skogen. Där ute ska jag livsträna. Typ som att arbetsträna men på andra svåra saker, typ andas, laga mat (kanske), sitta på en stol och (ve och fasa) göra ingenting!

Till att börja med tänker jag vara där ute i ett helt dygn! Som tur är finns där nät, så jag kan fortsätta blogga om jag skulle få för mig att stanna längre. Och med ett litet bensindrivet elverk kan jag ladda batterierna i datorn. Maten ska jag lägga i ett kallt hål vid husväggen och jag har googlat på utedass så det ska jag nog fixa. Det finns en liten sjö bara några minuters promenad därifrån och jag har gps i mobilen. Och nu ska min pojkvän fixa min lilla turkosa bubbla så vi inte får motorstopp.

Som ni ser funkar det helt utmärkt att säga ja först och tänka sen – en egenskap som gör att man blir uppfinningsrik. Fler röster om bland annat denna fantastiska egenskap kan ni se i klippet nedan!

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!