En bra investering

Inga hål!

 

I dag var jag hos tandläkaren och passar på att påminna om detta, nödvändiga ont. Dåliga tänder förknippas med andra tråkiga saker och vice versa, därför är tandläkaren en viktig och bra investering. Man kommer undan med mycket med snygga tänder, orufsigt hår, hela skor och en dyr klänning, som jag brukar säga. Mycket knasighet går att dölja bakom en snygg fasad, ett annat favorituttryck.

Detta är den hemska sanningen, ingenting jag kommit på eller gillar. Men möts man ständigt av konstiga fördomar och diskriminering, av diverse anledningar, måste man vara smart och hitta sina knep om man ändå vill vara med i matchen.

Dessutom mår man inte bättre av tandvärk – tvärt om. Därför delar jag med mig av lite nyttig och viktigt information och uppmuntrar till att boka det där besöket. Här hittar man information om de bidrag som finns att få. Här får man lite råd om sina tänder och här är Folktandvårdens hemsida. Om man har tandläkarskräck kan man läsa lite här.

För den som vill och kan blir det stjärnfall i natt!

Glad Lucia!

 

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!