Det var nog detta jag skulle göra

Tvillingmammafrukostmat?

 

Nu, när vi varit hemma några veckor börjar vardagen så sakteliga smyga sig på. Självklart är min kropp så fiffigt konstruerad att specialhormoner gör mig både ordningsam och strukturerad nu när jag har två bebisar här hemma. NOT.

Även om jag är evigt tacksam för dessa små liv undrade jag lite till en början lite hur Gud tänkte när hon gav mig TVÅ bebisar på en och samma gång. Men så kom jag på det. Är det någon som kan leva med att det tar fyra timmar att komma iväg är det ju jag. Att saker inte blir som planerat, eller ens går att planera hör till min vardag. Jag är ju som klippt och skuren för detta!

Att det ligger pyttesmå bodys överallt och små berg av papperstussar tycker gästerna är HELT normalt, nästan lite charmigt. Har man dessutom hunnit diska eller dammsuga är man på gränsen till överambitiös.

Förmodligen underlättar det lite att mina döttrar är små änglaungar som sover på nätterna och är extremt lättroade på dagarna. Och att vi faktiskt lyckats få till det där med ät- och sovrutiner. Men varför de små liven valde just mig till sin mor är och förblir en gåta. En underbar gåta.

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!