Dagens motion

Hårdträning!

 

Mot slutet av graviditeten började vågen närma sig tresiffrigt. Detta på grund av olika anledningar, vissa roliga (att jag bar på två bebisar) vissa mindre roliga (att det var en komplikation som gjorde att jag växte supersnabbt). Nu, några månader senare har jag börjat få konturer igen. Det får ta sin lilla tid har jag bestämt, men jag är fast besluten att bli så mycket som den jag var innan det bara går. Jag gillade nämligen mig själv, utanpå och inuti.

Fast, lite mindre feg fis har jag blivit senaste tiden. Den är min ena dotter som gjort mig sådan. Hon har lärt mig ett och annat, som att inte ge upp och sluta vara så blödig. Låta saker rinna av mig lite mer. (Även om jag nyss räddade en blomfluga ur mitt vattenglas och försökte ge hjärt- och lungräddning, men hon är ute på promenad så det håller jag för mig själv).

Men si det är en annan historia. I dag vill jag skriva en stump om motion. Visste ni, kära läsare, att tjugo sekunders skratt motsvarar tre minuters hårdträning? Och att humor och skratt i sig hjälper mot stress. Är det då inte fullt logiskt att istället för att stressa till gymet titta på en rolig film eller träffa en kul vän? Så tänker jag i alla fall.

Så, nu har jag skrivit klart om motion.

Det var lätt att sätta skrattet i halsen när man i somras läste om de grannar som protesterat mot LSS-boendet i Glasberga. Men för den som missat vill jag rekommendera härliga Jills svar på tal.

Där mina vänner, har vi dagens motion!

Om Tove
Jag har något så spännande som psykisk (o)hälsa. O:et betyder i mitt fall att jag har bipolär sjukdom och adhd. Vad det innebär ska jag berätta mer om i bloggen. Välkommen att följa min, ibland lite annorlunda, vardag!